Norrcupen 2022

Hej alla endurovänner.Tiden går fort och snabbt var man inne i -22…Det börjar vara dags att fundera lite på vilka datum vi vill arrangera på i årets cup.Lycksele har intresse att köra en sommartävling igen. Den 23/7 siktar de på i år.Skellefteå MS 100-årsjubilerar och var snabba att sätta sin kalender och enduron blir av den 10/9.Vi planerar att dra ihop ett Teamsmöte för de som är intresserade. Datum för detta blir nog den 19/2. Kallelse kommer att skickas ut till klubbarna i distriktet med enduroverksamhet. /Peter.

Enduromöte

​ Endurokommittén i Övre Norra Motorsportförbundet bjuder in alla föreningar med enduro-verksamhet inom Övre Norra distriktet till allmänt enduromöte i samband med Umeå AK’s 3-timmars tävling lördagen den 2/10.Plats: Bussjö Motorstadion (GPS koordinater till banan 63.731934, 20.177336). Mötet startar direkt efter prisutdelningen, ca 16:00 Vid inställd tävling ställs även mötet in. Mer information om detta informeras i sådant fall här. Mötespunkter:– Information om och från Endurokommitten Övre Norra.– Året som gått.– Förväntningar inför nästa år. Välkomna.

Resultat

Resultaten för Skellefteås deltävling ligger nu ute på anslagstavlan och TA. Totalen är uppdaterad.

Anslagstavlan ändrad

Det är en ny länk till anslagstavlan (1). Den rätta ligger nu uppe här på sidan.Länken som står i Skellefteås TR är felaktig.Alla förare som anmält sig till Skellefteås deltävling har fått en mail om detta och adressen till den nya rätta länken.http://tinyurl.com/nceanslagstavlaeller fulla adressen https://padlet.com/norrcupen/8zhol6dofldijuny

Efteranmälningsavgift struken.

Lycksele har valt att inte ha någon efteranmälningsavgift till deras deltävling den 4-5/9.Länk till anmälan på SVEMO TA

Anmälan öppen

Nu har de två sista deltävlingarna (en är en dubbel) öppnat.Vi välkomnar er till Lycksele och Skellefteå.

Bredd-rabatten

NC regler 16.1 (rabatt startavgift.)… ”Rabatt ges till förare som erhållit totalplacering 1-2, motionsklass, i cupen föregående år, viduppflyttning till breddklass. 1:a 100kr per deltävling, 2:a 50kr per deltävling. Rabatten är förbrukadom föraren väljer att återigen åka motionsklass under samma år.” Resultat 2020 (och vilken rabatt de kan få.):M-39Felix Löfvenius Bygdsiljum MK (100:-)Peder Eriksson Tvärålunds SK (50:-) M40-49Robert Olofsson Skellefteå MS (100:-)Roine Persson Arvidsjaurs MS (50:- M50-Torbjörn Olofsson Lycksele MK (100:-)Knut Backlund Lycksele MK (50:-)

Digital anslagstavla

Nu lägger vi in anslagstavla på webben.SM har ju använt Padlet som anslagstavla och det verkar fungera riktigt bra.Så nu provar vi den i Norrcupen också. Länkar kommer ni att hitta på huvudsidan och i TR på deltävlingarna./Peter