Enduromöte Övre Norra

Norrcupen och verksamheten i distriktet.26 November.Kallelse kommer att gå ut till alla Övre Norras Enduroklubbar.Plats: Teams. Vi ser gärna att förare deltar också. Prata ihop i er klubb/förening vilka som skall delta. Väl mött! / Endurokommitten.

Finalen

Ni glömmer väl inte bort att gå in och anmäla er i tid till finalen i Bygdsiljum den 8/10. Prisutdelning för totalen kommer att ske på Westmans efteråt. Välkomna!Anmälan, LÄNK.Serieresultat dags datum hittar ni här: LÄNK. /peter

Anmälan öppen!

Ö-vik har öppnat anmälan nu. Välkomna.LÄNK TILL ANMÄLAN Har ni inte anmält er till Skellefteå ännu så passa på där också…Länk till SMS anmälan.

Info: Speedhive live timing

Norrcupens live timing i Speedhive fungerar bara i appen och inte på websidan. Det beror nog på versionen av tidtagningsprogrammet. Appen laddar ni ner gratis på Androids play eller på Apples store.

Uppstart.

Tack för en trevlig dag på årets första deltävling.Nu är även kalendern klar och vi får i år äran att besöka Ö-vik för en deltävling i Norrcupen. Väl mött!

Kalendern klar

Då välkomnar vi Ö-vik, ÖMK Motocross & Enduro, till årets Norrcup i enduro.Den 16/9 blir arrangemanget på den trevliga klingrebanan.

Anmälan öppen!

Årets första deltävling går av stapeln hos Umeå AK den 6/6.Direktlänk till anmälan: HÄR

Skellefteå MS 9/9

Nu har Skellefteå lagt sitt datum till kalendern. Det blir den 9:e september i år.Kalendern ser nu ut som följande: – Umeå AK 6/6– Lycksele MK 22/7– FMCK Umeå VildmannaEnduro 19/8– Skellefteå MS 9/9– Bygdsiljum MK FINAL med bankett 7/10