Digital anslagstavla

Nu lägger vi in anslagstavla på webben.SM har ju använt Padlet som anslagstavla och det verkar fungera riktigt bra.Så nu provar vi den i Norrcupen också. Länkar kommer ni att hitta på huvudsidan och i TR på deltävlingarna./Peter

Umeå AK 28/8

Umeå AK går in och arrangerar en av deltävlingarna på det tidigare strukna datumet 28/8.Välkomna till Bussjö den 28:e Augusti!

FMCK Umeå inställt

Vi har fått det tråkiga meddelandet om att FMCK Umeå ställer in sin deltävling den 28/8 i Norrcupen 2021./Peter.

Startnummer 2021.

Nu lämpligt när solen börjat värma på så är det dags att välja sina startnummer inför 2021 års Norrcup i enduro. Fr.o.m. lördag (2021-02-27) kan förare som hade ett startnummer i Norrcupen 2020 bekräfta att de vill ha kvar sitt nummer även 2021. 14 mars kan nya förare eller förare som vill välja ett nytt nummer göra det. Vi vill passa på att informera om lite ändringar i cupen som arrangörerna kom fram till under vinterns möten. – Junior får samma körtid som Breddklass. – Rabatt ges till förare som erhållit totalplacering 1-2, Motionsklass, i cupen föregående år, vid uppflyttning […]

Lycksele MK 4-5/9

Nu är det klart med Lycksele MK som arrangör av två deltävlingar i Norrcupen Den 4:e och 5:e september kommer dessa att hållas.Den 4:e kommer det även att vara arrangemang för guldhjälms-deltagare. /Peter.

Norrcupen 2021

Vi är igång och planerar för fullt inför kommande säsong. Förhoppningsvis så kan pandemin ha lättat upp och vi kan återgå till det mera normala. Men detta är det ju svårt att spå om. Vi har haft möten med arrangörer och hoppas få ihop en spännande cup 2021. Några mindre regeländringar kommer, men det skall vi uppdatera er om i god tid före vi släpper startnummerbokningen.Först ut med ett datum i år är Piteå MS som planerar att bjuda på en deltävling den 21/8. Vi fyller på med datum allt eftersom det blir klart.

Friskvårdsbidrag

Jag hittade ett intressant inlägg, en länk, på facebook angående friskvårdbidrag. Det var Lycksele MK som hade publicerat en länk till skatteverket där man kunde hitta information om att nu var startavgifter i motionslopp och även enduro godkända för friskvårdsbidrag. Här hittar du informationen (länk)./Peter.

Förarenkät

Hej, Norrcupsförare.Vi har lagt ut några snabba frågor om Norrcupen, körtiderna och klasserna. Gå gärna in och tyck till. Svaren kommer att användas som underlag för vidare diskussioner i planeringen för 2021.Frågorna hittar du HÄR.