Startnummer Norrcupen 2024

Nu kan ni gå in och boka ert fasta startnummer för Norrcupen 2024.Man kan välja att ha kvar sitt gamla nummer från 2023 om man går in och bokar t.o.m. 21/4.Därefter släpps bokningarna upp om man vill ha ett nytt nummer. /ÖN Endurokommitte.

Fortbildning Tävlingsledare Enduro

INFO: Endurosektionen anordnar en fortbildning för tävlingsledare i enduro den 18 maj i Norrköping på Svemo kansli. Endurosektionen önskar självklart att du som idag är tävlingsledare inom vår disciplin fortsätter med detta. Du som inte genomgått fortbildning under 2023 och klassats ner till tävlingsfunktionär har möjlighet under 2024 att återfå din tävlingsledarlicens efter genomförd fortbildning. Kursen är avgiftsfri och Svemo står för maten under kursdagen. Resa och logi står kursdeltagaren själv för. Plats:           Svemo kansli, Sprängstensgatan 2, 603 79 NorrköpingDatum:         18 majTid:               10:00-16:00Utbildare:    Endurosektionen Anmälan: https://tam.svemo.se/ à Utbildning à Enduro Fortbildning Tävlingsledare à Anmäl digAnmälan till […]

Planerade utbildningar på Svemos IUP

Under våren kommer det att köras en del utbildningar på IUP.Logga in och anmäl er på de kurser ni vill var med på.Länk till Svemo utbildningsplattform Tävlingsledarkurser i Motocross och i Enduro. Förkunskaper: Funktionärslicens i grenen.Barnledarkurser i Motocross och i Enduro. Förkunskaper: RF-SISU:s grundutbildning för tränare

Enduromöte Övre Norra

Norrcupen och verksamheten i distriktet.26 November.Kallelse kommer att gå ut till alla Övre Norras Enduroklubbar.Plats: Teams. Vi ser gärna att förare deltar också. Prata ihop i er klubb/förening vilka som skall delta. Väl mött! / Endurokommitten.

Finalen

Ni glömmer väl inte bort att gå in och anmäla er i tid till finalen i Bygdsiljum den 8/10. Prisutdelning för totalen kommer att ske på Westmans efteråt. Välkomna!Anmälan, LÄNK.Serieresultat dags datum hittar ni här: LÄNK. /peter

Anmälan öppen!

Ö-vik har öppnat anmälan nu. Välkomna.LÄNK TILL ANMÄLAN Har ni inte anmält er till Skellefteå ännu så passa på där också…Länk till SMS anmälan.

Info: Speedhive live timing

Norrcupens live timing i Speedhive fungerar bara i appen och inte på websidan. Det beror nog på versionen av tidtagningsprogrammet. Appen laddar ni ner gratis på Androids play eller på Apples store.

Uppstart.

Tack för en trevlig dag på årets första deltävling.Nu är även kalendern klar och vi får i år äran att besöka Ö-vik för en deltävling i Norrcupen. Väl mött!

Kalendern klar

Då välkomnar vi Ö-vik, ÖMK Motocross & Enduro, till årets Norrcup i enduro.Den 16/9 blir arrangemanget på den trevliga klingrebanan.