Förarenkät

Hej, Norrcupsförare.Vi har lagt ut några snabba frågor om Norrcupen, körtiderna och klasserna. Gå gärna in och tyck till. Svaren kommer att användas som underlag för vidare diskussioner i planeringen för 2021.Frågorna hittar du HÄR.

Bilder från Storklinta.

En av dagens funktionärer passade på och fotograferade lite ute i skogen.Ett tack till Stefan Andersson.Bilderna är fritt att använda.LÄNK

Bygdsiljum MK

Klubben meddelar att de inte kommer inte att köra någon deltävling i årets cup. Tävlingen skulle ha gått den 29/8, men ställs in.

Storklinta

Anmälan är nu öppen till Skellefteås deltävling i cupen. Mer info hittar ni här (LÄNK)OBS! Tävlingen körs publikfri.

FMCK Umeå ställer in.

FMCK Umeå har tagit beslutet att ställa in sin deltävling i Norrcupen 2020.Tävlingen skulle ha gått den 8/8. Arrangören siktar på att återkomma med tävling 2021.

Luleå MS

Nytt datum. 26/9 hoppas vi på en riktigt trevlig tävling i Luleå.

Luleå MS 11/7

Denna deltävling kommer inte att köras i Luleå på detta datum. Arrangören söker möjlighet att köra på annat datum.

Piteå MS ställer in.

Piteå MS har tagit beslutet att ställa in sin deltävling i Norrcupen 2020.Tävlingen skulle ha gått den 29/8. Arrangören siktar på att återkomma med tävling 2021.

Svemos Riktlinjer och riskanalyser

Här hittar ni förbundets riktlinjer och riskanalyser för arrangörer, inför planeringen av kommande tävlingar. Har ni några funderingar så kan ni alltid vända er till klubbarnas kontakpersoner eller till distriktets. Länkar till dessa finns längst ner på startsidan.

Arvidsjaurs deltävling inställd…

Tyvärr så tvingas Arvidsjaur ställa in sin deltävling som skulle ha gått den 30/5. På grund av rådande förhållanden i dessa tider med Corona så ändras läget snabbt ibland. Håll gärna koll på nyheterna på Svemos hemsida, där du även får råd och tips. Länk till Endurosektionens beslut avseende tävlingsverksamhetens påverkan av Covid-19